Privatimporten

 

Som privatperson kan du beställa viner av Skoogs Vinhandel via privatimporten Systembolaget.

Det som utmärker Skoogs Vinhandel är att vi har direkt tillgång till vårt huvudlager och det är fritt fram att plocka ihop/ mixa en låda med minimum 6 olika flaskor från alla våra (350+) artiklar. Våra kunder är alltså välkomna att fritt välja mellan alla viner från vår lagerlista och plocka ihop 6 helt olika viner till en beställning om ni så önskar.

En orderförfrågan gör man enklast så här:

1. Gå in på vår vinlista: https://skoogsvinhandel.se/vinlista/

2. Plocka ihop din korg med minimum 6 viner, checka ut via kassan (inga betalningar sker på vår hemsida) och skicka sedan iväg en orderförfrågan till oss.

3. När vi sedan godkänner din orderförfrågan per mail kan du gå vidare till privatimporten Systembolaget och registrera din orderförfrågan där: https://www.systembolaget.se/bestalla-drycker/privatimport/

Vid ordrar via privatimporten tillkommer 60 kr per beställning. Detta för att täcka upp för transport-/ administrations-kostnader till Systembolaget.

Alla som har fyllt 20 år är välkomna med sin beställning!

Bästa hälsningar,

Oskar

Esperantos vinkällare nu till salu!

October 15, 2018

Skoogs Vinhandel har fått det hedrande uppdraget att vara handelskommissionärer för Esperantogruppens vinlista. Stora delar av vinkällaren är nu till försäljning för den svenska restaurangmarknaden….