Esperantos vinkällare nu till salu!

Skoogs Vinhandel har fått det hedrande uppdraget att vara handelskommissionärer för Esperantogruppens vinlista. Stora delar av vinkällaren är nu till försäljning för den svenska restaurangmarknaden. Vi har Sören Polonius, Esperantogruppens före detta Wine Director, till hjälp som sakkunnig och han ställer gärna upp och svarar på frågor.

Det är med lite delade känslor vi förmedlar den här affären. Esperanto var med att bana väg för ett nytt kök och ett restaurangkoncept med en internationell karaktär på högsta nivå som inte funnits tidigare i Sverige. Imouto följde efter med sin stjärna 2017. Sayan Isaksson, Maria-Magdalena Johansson och Sören Polonius levererade in i det sista gastronomi och matsalsupplevelser på högsta nivå. Vi är många som sörjer och hyllar minnet och tackar för att vi fick vara med på resan. Vi önskar dem all lycka i framtiden och ser fram mot att träffa dem igen i nya konstellationer.

En större del av vinkällaren är nu exklusivt tillgänglig till Skoogs Vinhandels restaurangkunder. Se bifogad vinkällarlista i excel-fil. Det är vår avsikt att göra vårt bästa för att allokera inkomna ordrar så rättvist som möjligt.